GOLDEN WISH

 

Home
Eigenaar
Historie
Activiteiten
Foto's
Stambomen
Toekomst
Laatste Nieuws
Nesten
Route
Links

Eigenaar

Even voorstellen mijn naam is Els Jelderda-van Stein en ik ben getrouwd met Wim Jelderda, wij wonen op

Balgweg 7,   1764 KA Breezand ,  en ons telefoon nummer is  0223 531501. (Email: [email protected])

Wim is zeer actief met biljart, hij speelt wedstrijden in bondsverband, daarnaast komen voor hem de honden. Zelf werk ik heel graag in onze zeer riante tuin. Maar mijn grootste hobby is "Honden", ik ben daar zeer actief mee. De naam kennel  "Golden  Wish" hebben we samen bedacht, maar staat op mijn naam.  

 Els met Xaverna  Wim tijdens NK

We hebben op dit moment 5 Goldens, varirend in leeftijd van 1jaar tot 9 jaar, 2 reuen en 3 teven. Het voordeel van een beperkte groep Goldens is dat ze gewoon met ons in huis leven, dus geen buitenkennels maar wel de bewegingsruimte. Oprah met haar ruim 13 jaar, is eind juli 2006 overleden. Ook Bandit ruim 13 jaar is in 2007 overleden.

Secret ontbreekt hier nog.

 Er wordt bij ons selectief gefokt, dit houdt in dat de te gebruiken honden in potentie die eigenschappen bezitten welke wij zoeken in de Golden, maar ook wordt er pas gefokt als er behoefte aan pups van die combinatie is gesteld. De consequentie van zo'n fokprogramma is dat er door ons relatief weinig gefokt wordt en we dus ook geen voorraad hebben rondlopen aan te verkopen pups.